Hozza ki a maximumot flottájából

Próbálja ki ingyen

Lokáció

Láthatja az úton lévő és parkoló járművek aktuális lokációját.

Indulás!

Állítsa be következő útjainak kategóriáját.

Geohatárok

Földrajzi határokat hozhat létre, elhagyásukról értesítőt kap.

Helyek

Nevet adhat a sűrűn látogatott helyeknek, címeknek. Így azok megjelennek az Útnyilvántartásba és értesítőt kap a járművek megérkezéséről.

Automatizált útnyilvántartás

Automatikusan generált Útnyilvántartást kaphat, többé nem szükséges kézi adminisztráció.

Utak listája

Szűrhető listában láthatja minden jármű összes megtett útját.

Utak részletei

Minden információt megtudhat egy útról — sofőr, jármű, kategória, címek, útvonal, üzemanyag fogyasztás, üres járat, motor hőmérséklet és így tovább.

Szerviz emlékeztetők

Értesítőt kaphat azokról a járművekről amelyek szervizelése időszerű.

Motor hibakódok

Kiolvashatja és értelmezheti a járművekből érkező motor hibakódot.

Akkumulátor töltöttség

Értesítőt kaphat ha egy jármű akkumulátorának töltöttsége túl alacsony.

Statisztikák

Hasznos statisztikákat, grafikonokat kaphat összesítő nézetben vagy rangsorolva az egyes járműveket a megtett utak száma, távolság, idő, kihasználtság, költség alapján.

Riportok

Heti és havi rendszerességgel kimutatásokat kaphat a legfontosabb adatokról, megtett utakról és a járművek állapotáról.

Előrejelzések

Éves előzetes becsléseket kaphat a megtett utakról számáról, távolságáról, üzemanyagfogasztásról, költségekről és így tovább.

Értesítések

Emailben és a webes alkalmazásban kaphat értesítéseket a legfontosabb eseményekről, mint pl. eszköz csatlakoztatás, akkumulátor töltöttség probléma, sofőr aktivitások.

Gyakran feltett kérdések

Hogyan tudom tesztelni? Felvesszük Önnel a kapcsolatot, elpostázzuk Önnek a Konetik Plug eszközöket (1 db eszköz/jármű szükséges) és teljeskörű hozzáférést kap a Konetik alkalmazáshoz.

Mi történik a tesztidőszak végén? Ha a Konetik elnyerte a tetszését akkor szerződést kötünk és számlázunk, Ön pedig zavartalanul használhatja tovább a rendszert. Ha mégsem szeretné igénybe venni a szolgáltatást akkor csak vissza kell postázni a Konetik Plug eszközöket.

Mivel kompatibilis? A Konetik Plug minden 2001 után Európában forgalomba helyezett, 3,5 tonna össztömeg alatti személy és kishaszon gépjárművel kompatibilis. A Konetik alkalmazás használatához asztali számítógépre vagy okostelefonra van szüksége, melyen modern böngésző fut.

Mennyibe kerül az eszköz? A Konetik Plug eszköz ingyenes, Ön csak az igénybe vett szolgáltatás–csomagért fizet.

Mennyibe kerül a beszerelés? A Konetik Plug beszerelése ingyenes, mivel “házilag” bárki által elvégezhető, nem igényel sem szerszámot, sem szaktudást, egyszerűen a jármű diagnosztikai (OBD) portjára kell csatlakoztatni.

Hogyan tudom beszerelni? A Konetik Plug beszereléséhez Önnek meg kell keresnie az utastérben a kormány közelében, a lábtérben vagy a kézifék közelében lévő jármű diagnosztikai (OBD) portot és abba kell egyszerűn beugnia az eszközt.

Több járműbe is csatlakoztathatom? Igen, a Konetik Plug eszköz akár több járműbe is csatlakoztatható, kipróbálható, viszont az előrejelzések pontossága érdekében nem javasoljuk az eszköz gyakori mozgatását.

Az EU egész területén tudom használni? Igen, az Európai Unió mind a 28 országában, extra költség nélkül használható a szolgáltatás.

Okostelefonon is működik? Igen, a Konetik webalkalmazás használható Android, iOS (iPhone, iPad) és Windows Phone okostelefonokon.

Többen is használhatjuk? Igen, tetszőleges számú menedzsert vagy sofőrt hívhat meg email címek megadásával, akár már a tesztidőszak során.

Biztonságos? Igen, a Konetik ipari szabvány titkosítási és jogosultsági eljárásokat használ, hogy adatait védje.

Kiknek ajánlják? A rendszer 5–50 járművel rendelkező flották számára optimális, akik a járműveiket a mindennapi munkájuk során használják. A Konetik segít a hatékonyság növelésében, az adminisztráció egyszerűsítésében, a járművek karbantartásának menedzselésében és munkafolyamatok kezelésében.